Olipas matsi – siis se eka

Pistetilanne ei lauantai-pelien myötä oleellisesti muuttunut. Edes Manninen ei saanut tehopisteitä puhumattakaan Venäjän tähdistä. Suomen finaalipaikka muutti hieman kilpailijoiden mahdollisuuksia voittoon. Voittaja löytyy joukosta Elisa, Janne ja Saska. Tuijalla ja Petterilläkin  on vielä mahdollisuudet 3 parhaan joukkoon.

Saska 104
Janne 102
Elisa 100
Tuija 99
Eva 93
Lehtoset 92
Petteri 92
Vesa 86
Pasi 85
Severi 74
Jouni 69

Skenaarioita:

Kisan voittaja ratkeaa vasta finaalissa. Jouni tullee saamaan kilpailun juryn aiemmin lupaamaan lohdutuspalkinnon.

Mikäli Venäjä voittaa pronssia ja Suomi finaalin, niin voittaja on Elisa tai Janne. Kakon ja Stonen täytyy tehdä 2 tehopistettä enemmän kuin Mannisen ja Couturierin, jotta Janne voittaisi.  Gusevin on tehtävä 2 tehopistettä enemmän kuin Kucherovin, jotta Saska nousisi kolmanneksi Tuijan ohi.

Mikäli Tsekki voittaa pronssia ja Suomi finaalin, voittaja on Elisa tai Janne. Nyt Mannisen ja Couturierin on tehtävä 3 tehopistettä enemmän kuin Kakon ja Stonen, jotta Elisa voittaisi. Petteri voi nousta Saskan ohi kolmanneksi, mikäli Manninen ja Kucherov tekevät 4 pistettä enemmän kuin Kakko ja Gusev, eli matka on pitkä.

Mikäli Venäjä voittaa pronssia ja Kanada finaalin, niin Saska ja Tuija ovat selvästi kaksi parasta, Elisan pitäisi kerätä  riviinsä 3 tehopistettä enemmän kuin Jannen päästäkseen kolmanneksi.

Mikäli Tsekki voittaa pronssia ja Kanada finaalin, niin kolme parasta ovat Saska, Tuija ja Janne, Elisa voi nousta kolmanneksi, mikäli Manninen ja Couturier pyöräyttävät kepeästi hattutemput.

Saskan kannattaa huomioida, että Suomen hävitessä finaalin hän voittaa kisan. Näin ollen hänen kannattaa pelata Veikkauksen vedonlyönnissä Suomen voittoa sopivalla summalla. Hänen kannalta tässä on win-win tilanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 4 = 5